REVLON Nearly Naked

Hello, girls!❤ Știu că nu am mai scris de o foarte bună perioadă de timp, doar că nu am mai avut timp absolut deloc. Am fost prinsă cu sesiunea și cu multe alte lucruri și nu am mai acordat timp blogului meu. Deși nu am mai scris, am văzut ca blogul meu este citit destul de des ceea ce apreciez enorm! Vă mulțumesc! 😍 

Așa căăăăă am decis să revin cu o nouă postare pe blog! Yaaaaay 👏🏼. Astăzi o să vă vorbesc despre noul fond de ten, pe care l-am achiziționat. Este vorba despre fondul de ten de la REVLON Nearly Naked în nuanța 150 Nude. Într-o altă postare am făcut un review și la REVLON Colorstay. Firma REVLON mi se pare una foarte bună, pentru care se merită să îi faci reclamă😂, anyway this is The best! Credeam că fondul testat atunci este cel mai bun, deși m-am înșelat, pentru că de fiecare dată se găsește unul mult mai bun decât celălalt. 

Sunt super încântată de el, are o acoperire destul de mare și FPS 20. Este un fond de ten lichid, cu o consistentă destul de slabă, se întinde super ușor aplicat cu ajutorul unui burețel. Se găsește in sticluță de 30ml, doar că are un mic „defect” și anume că nu are pompiță, ceea ce înseamnă ca trebuie să ai mai multă grijă atunci când torni, ca să nu curgă exagerat de mult. Eu nu văd asta ca pe un defect, însă este posibil ca unora dintre voi să nu vă placă lucrul acesta și că ar fi bine să vi-l spun. 

Sper că o să vă fie de folos aceste detalii. Kisses!💋

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s